CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Monday, January 10, 2011

selamat tinggal kekasih

assalamualaikum.. salam sejahtera and salam satu malaysia to all readers..
ape khabar semua?..sihat tak?
teha tak okay sekarang..tahukan ape jadik kat aku semalam..?
aku ngan pakwe aku dah clash..
hubungan kami sangat teruk lately...
mungkin ada kebahagiaan dalam perpisahan ni kan..
teha redha.. kalau jodoh teha ngan dia, tak lari kemana kan..?
teha yakin dengan allah.. yakin dengan suratan takdir.. pasti ada hikmah di sebalik semua ni..
and lagu selamat tinggal kekasih dari kumpulan kertas ni..
aku tujukan pada pakwe aku tu..opps.. bukan pakwe lagi.. baru je putus semalam..

Katakan ini hanya hanyalah mimpi
Yang seharusnya tak-kau katakan
Bagaikan petir disiang hari
Menghanguskan aku

Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kekasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Duhai sayangku
Jikalau aku selalu
Menghambat langkahmu

Semua kulakukan
Karena sayangku
Ternyata kau salah menilai

Reff
Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kekasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Jangan pernah kesini
Kekasih terbaik
Yang pernah singgah dihatiku

Selamat tinggal kekasih
Selamat tinggal sayangku
Kekasih terbaik
yang pernah singgah
dihatiku

Jangan pernah kembali
Jangan pernah kesini
kekasih terbaik
Yang pernah singgah dihatiku

Katakan ini hanya
Hanyalah mimpi


kau kekasih terbaik yang pernah aku temui.. aku tak nafikan itu.. aku yang salah dlam hubungan kita ni.. aku patut terima semua ni kan..
okay lah.. sampai sini je k entry untuk kali ni..
teha tak de mood sebenrnya sekarang ni..
bye2

p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

2 comments:

  1. masa zaman akak dulu..byk kali putus. bila putus..semua akak buang..memg tak de kenangan dah atr dia dan akak..wahahah

    ReplyDelete
  2. bnyak kenangan manis antara kami..

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz