CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Tuesday, November 16, 2010

SURAT UNTUK BOYFRIEND KESAYANGAN SAYA

ASSALAMUALAIKUM..
awk.. first sekali saya nak cakap yang saya amat berterima kasih pada awak sebab awak dah jadi yang terbaik untuk saya.... awak.. saya tahu, perangai saya teruk.. saya punya ego lagi tinggi dari ego awak...saya kuat marah2 awak.. saya selalu buat awak sakit hati... saya selalu jeles kat awak.. and saya selalu pikir yang bukan2 tntang awak kan... sampai kita selalu gaduh sbb saya suka pikir bukan2.. saya selalu cari pasal ngan awak.. saya selalu wat hubungan ni huru hara... tapi awak.. kalau boleh awak nak yang indah je yang jadi dalam hubungan kita.. sebab lelaki akan wat mcm tu bila mereka sayangkan seseorang...sbb awak sygkan saya...
     awak... saya nak awak tahu yang saya buat semua tu sebab saya nakkan perhatian dari awak.. saya nak mengada2 ngan awak.... saya nak manja2 dengan awak...saya saja cari pasal sbb nak awak pujuk saya.. saya suka bila awk pujuk saya... romantik sngt.. macam2 kata2 nasihat awak bg pada saya... saya seronok bila awak pujuk saya..hehe..[jahat kan saya].. tapi saya sayang awak tau.. sayang sgt....even awak tak handsome mcm tom kerusi, tak sekacak brad pitt.. tapi awak satu2nya yang bertakhta di hati saya tau... tak ada yang lain...
bila saya merajuk, and awak pown pujuk.. dari situ sya tahu yang awak sayangkan saya.. walaupown kdng saya merajuk tanpa sbb yang logik.. tapi saya saje je.. sbb nak manja ngan awak.. hehe...
  awak..... saya nak minta maaf sbb saya dah banyak sakitkan hati awak.. saya selalu marah2 awak... saya selalu tengking herdik awak.. saya kdng2 tak bersyukur dengan ape yang saya ada.. saya kdng2 wat awak rasa tak dihargai... saya minta maaf sangat.. saya tak secantik pmpn kat luar sana.. tapi saya tetap sayangkan awak sampai ke akhir hidup saya.. katakan lah hidup saya tak panjang.. saya doakan awak akan bertemu dengan seorang perempuan yang lebih baik dari saya....tapi kalau boleh saya nak kawin ngan awk dulu, baru leh mati.. hehe.. mengarut dah datang... kalau lah saya yang tentukan ajal maut.. tapi malangnya buka saya tapi allah...
    awak.. saya nak awak tahu, walaupown saya selalu marah awak, and suka cari pasal tak tentu pasal, saya tetap sayang awak sampai bila2.... saya sayang awak ketat2... saya akan peluk awak kuat2.......
saya nak satu dunia tahu.. yang saya sayangkan awak sorang je sampai akhir hayat saya.........

 SAYA SAYANG AWAK SANGAT-SANGAT.. awak jaga diri baik2 k....mwwwwwwwwwwahhhhhhhhhhxssssssssssssssss... love ya...

p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

1 comment:

  1. aq da follow ko.. selamat menjadi blogger yang hebat...

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz