CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Saturday, January 22, 2011

sahabat blogger group..

assalamualaikum and salam sejahtera semua..
entry kedua untuk hari ni..
hehe.. senyum..
korang ada join tak sahabat blogger punya group kat facebook tu..
wah.. seronok teha tengok tau..
ramai dah join sahabat blogger group tu..
macam best je kan.. memang best pun..
bagi sesape yang baru berjinak2 dalam dunia blog, teha suggest kat korang supaya join lah group ni.. disamping kita boleh menambah kenalan, kita juga boleh tingkatkan traffic blog kita.. and kalau bernasib baik, boleh juga meningkatkan jumlah follower kita..hidup dalam dunia ni, kenalah peramah kan dik..?
hehe.. pas tu, kalau  korang nak orang baca entry korang, korang boleh post kan je kat sahabat blogger link entry korang tu.. nanti ramai lah yang akan melawat nye.. sebab..jumlah yang join group tu dah cecah 1000 lebih tau..
tahniah lah teha ucapkan kepada admin group tu.. tak sia2 diorang create group tu.. seronok je teha tengok.. meriah betul...
jom lah join ramai2... pasti seronok.. and teha yakin korang takkan menyesal.. and tak rugi pun.. mcm2 ilmu yang kita boleh dapat nanti bila kita banyak berjalan ke blog orang lain and bace entry diorang.. janganlah berjalan je tapi tak bace satu ape pun kan..
hehe..
okaylah... teha nak letak link ni kat sahabat blogger group...
bye bye..

p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

2 comments:

  1. sangat2 besh..
    dh join group nieyh!
    thanx sgt2!

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz