CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Friday, January 21, 2011

maaf.. seribu kali maaf..

assalamualaikum semua.. salam sejahtera and salam satu malaysia to all readers..
teha nak minta maaf sangat kepada follower yang baru follow  blog teha ni..
actually, teha dah bagitahu pada entry yang lepas yang teha tak dapat nak online sebab broadband teha kena block sebab tertungak.. teha blum ada masa lagi nak pergi bayar..
sorry sesangat.. teha bukan tak nak follow.. teha akan follow balik bagi sesaper yang dah follow teha.. tapi teha tak nak lah kalau ada sesaper yang dah follow teha pastu unfollow pulak sebab teha dah lama  tak update..tak best lah kan macam tu... teha just ada masalah.. lagipun teha tersangat sibuk dengan kuliah and kelas.. jadi tak ada masa yang sesuai lagi nak pergi byar broadband tu.. maaf seribu kali maaf teha pohon..
teha sayang follower teha tau..  maaf kepada pangkah bulat kerana lambat follow.. thanks sebab sudi follow blog teha yang tak seberapa ni.. teha just menulis mengikut ape yang terlintas di fikiran and yang dekat dihati teha ni...okaylah.. teha pun tak nak melalut banyak2.. lagipun  pinjam broadband orang ni.. jadi tak sedap lah kalau pinjam macam buat harta benda sendiri kan.. hehe.. paham2 lah okay..
okay lah. bubye..

p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

1 comment:

  1. Xpa2.. Nk follow jgk sbb blog nih kiut!

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz