CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Wednesday, January 5, 2011

eeeeeuuuww.. such a jerk.. sangat menggelikan..

ape yang korang dapat simpulkan dengan gambar kat atas ni...
perkataan pertama yang keluar dari mulut aku ialah... euuuuuuww sngat menggelikan...
and aku sangat lah allergic bila tengok gambar yang menggelikan mcm ni..
habis gatal2 muka aku bila tengok gambar ni...
huhuhu...
huuuuuaaaaaaaaaaaa... tak nak jadi mcm tu..
aha.. kalu korang korang korang yang perempuan2 ni tak nak kena mcm tu.. kamu semua hendaklah menjaga kebersihan pakaian dalam korang.. tak kira lah seluar dalam or baju dalam... even baru beli... korang semua tetap kena basuh... sbb kita tak tahu masa kat kedai tu mcm ne keadaannya kan... kotor..
tak kira lah.. ape2 pakaian yang baru kita beli hendaklah dibersihkan terlebih dahulu..
pesakit diatas tu nama dia susan mckinley.. dia baru pulang dari satu ekspedisi.. and dia persan ada ruam kat payudara dia kat sebelah kiri.. dai fikir ruam tu akan hilang kan..
pas tu, dia pon pergilah jumpa doktor.. and doktor bagi antibiotik and krim khusus je... lepas guna ubat tu, sakit dia still tak hilang2.. payudara dia rasa panas and berdarah..and dia balut pendarahan kat payudara dia tu
memandangkan sakit dia tu tak hilang, dia pun buat keputusan untuk berjumpa dengan pakar tapi malangnye pakar tu cuti.. selepas dua minggu dia pon jumpa dengan pakar tu.. susan terkejut bila dia buka balutan tu,
pakar jumpa larva beranak pinak dalam pori2 and dalam luka payudaranya..
sungguh menjijikkan.. tapi dengar kata gambar tu di edit.. aku tak tahu lah kan..
no matter gambar tu diedit or whatever lah kan, yang penting korang kena jaga kebersihan betul2..
takut jadi macam tu... kitra semua tak nak kan..?
kalau ada yang nak rasa itu aku tak tahu lah kan...
jaganlah kebersihan pakain dalam korang.. jangan korang fikir ape yang korang nampak bersih tu memang sebenar2 nya bersih.. kita tak nampak kuman kan.. tapi kuman tu ada kat mana2 je.. aku tak tahu ape yang aku merepek sekarang.. sebab sebenrnya aku menaip ni sambil seluruh badan aku sangat2 geli..
 kredit to--->>syok blogger inilah.com
k lah.. ni jelah entry aku tuk kali ni.. coz aku dah tak tahan nak tengok gambar tu...


p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

7 comments:

  1. @mohamad syafiq
    amende tu eak?
    hehe.. tu lah ulat..
    kalau tak jaga kebersihan pakaian dalam mcm ni lah jadinya...

    ReplyDelete
  2. sumpah!rasa cm nak muntah je tgk...
    wuaaaaaaa

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz