CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN U

Assalamualaikum semua and salam sejahtera and juga salam satu malaysia to all readers.. kabare?
waras?.. haha.. bebahasa jawa pula kau ni.. saje sekali sekala nak tukar angin...
okay kamu semua.. nampak tak header tu?.. okay.. kali ni untuk pertama kali aku join segmen yang dianjurkan oleh en. ben ashaari...segmen ni adalah untuk pelajar IPTA / IPTS.. so memandangkan aku salah seorang pelajar IPTA, jadi aku pun nak join juga lah segmen ni.. bukan ape.. untuk beramah mesra and suai kenal dengan blogger2 yang lain.. betul tak.. untuk menambah kenalan.. hidup biar ramai kawan tak mau ramai lawan.. hehe.. panjang pula mukaddimah aku ni..okaylah..
Ada sesiapa yang nak join tak segmen ni? jom lah kita sertai segmen ni...
kalau nak join klik sini

1) BELAJAR MANA? JURUSAN? TAHUN?
      ♥ okay.. saya belajar di UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA... mengambil jurusan DEGREE IN FINANCE.. okay.. sepatutnya aku dah tahun yang keTIGA.. tetapi disebabkan aku mengalami masalah, aku tangguhkan pengajian aku selama setahun.. jadi, tahu ni adalah tahun keDUA..

2) ASAL MANA? UMUR?
      ♥ okay.. saya berasal dari JOHOR. and umur saya sekarang ialah sweet DUA PULUH SATU okay tahun ni... smile..

3) KENAPA AMIK JURUSAN ITU?
      ♥ teha sememangnya berminat dalam dunia perakaunan sebenarnya. pilihan pertama saya masa mohon IPTA dulu ialah perakaunan.. dan kewangan jatuh kepada pilihan nombor dua.. sebab bidang dia yang seakan sama dengan perakaunan.. tapi malangnya keputusan di matrikulasi saya tidak melayakkan saya untuk mengambil jurusan perakaunan dan mendapat jurusan kewangan.. jadi saya terima dengan hati yang terbuka dan gembira.. bukan paksaan okay..hehe...

4) CITA CITA..PEEWWITTT..
      ♥ cita cita nak jadi akauntan..sebab suka pegang duit banyak-banyak..hehe.. smile..

okay.. sekian.. jom lah join ramai-ramai okay..
bubye..♥


p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

10 comments:

  1. niesz pon uitm gak..hehe..salam kenal ek..

    ReplyDelete
  2. singgah sini nak hulurkan tgn utk bersalam

    ReplyDelete
  3. Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan dari UTM...
    singgah dr blog abg ben..

    ReplyDelete
  5. singgah dari UTM ke UITM....
    gudluck

    ReplyDelete
  6. Hai tee_haa

    tq singgah blog yuyu semalam.
    :) ingatkan teehaa pun amek law jugak sebab cakap fakulti sama...hehe

    salam kenal dik :)

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz