CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Pages

Thursday, November 11, 2010

Budak Baru Belajar....

buah cempedak di luar pagar...
    ambil galah tolong tunjukkan...
saya budak baru belajar..
    kalau salah tolong tunjukkan...

hehehe..

actually baru je belajar sikit2 nak buat blog ni...
aduh.. susah jugak eak...
ingat kan senang je mcm nak buat goreng pisang..
tapi rupanya susah macam masa sya mula2 belajar masak kari ayam ni...
hehehe..
merepek pulak..
ape2 pown.. saya cuma nak bagitahu yang saya baru jadi blogger..
kawan2 ada, aku pown nak ada juga...
mengada-ngada betul..
ceh.. nak up-to-date la kononnya...
gedik kan aku ni...
heheh...
tapi tak pelah..
something new untuk aku belajar..
and  cabaran juga untuk aku..
`coz i loooooooove chalenge...

so kat sini nak bgtahu lah yang blog saya ni still dalam pembikinan ye..
minta maap la kalau tak menarik hati tuan2 and puan2..
hehe..
minta ajarkan lah eak mcm ne nak menarik kan blog saya ni lg..
saya budak chomel...
hehe...
bukan nak bangga diri or berlagak ke or nak tujuk bagus ke ape2 je lah...
tapi ramai yang ckp sy ni cumel...
hehehe...
jgn marah....

p/s* jangan copy okei..kalau nak minta izin atau credit to me first,then haruslah like

2 comments:

  1. heheh..thanks ye laily...
    lau tak ok, silalah komen ye...
    bg tunjuk ajar ye senior....

    ReplyDelete

 
Ini blog teha_aziz. Jangan Copy Cat kerana anda mungkin didakwa. Jika suka sila credit ke teha_aziz